Ford bilförsäkring

Vilken bilförsäkring är bäst för din Ford? Ford är ett av de populäraste bilmärkena i världen, men det är inte så vanligt bland personbilar i Sverige där de hamnar på en 16:e plats i antal registrerade bilar hos privatpersoner. Ford bilförsäkring är dock billigare än många andra bilmärkens försäkringar.

Ford-bilförsäkring

WaterCircles Fordförsäkring

Betyg: 4.7/5

WaterCircles erbjuder trygg och professionell Ford-bilförsäkring. Ford har ett av de bredaste utbuden med allt från personbilar till minibussar och arbetsfordon. Då gäller ett att hitta en bilförsäkring som täcker upp bra hos ett försäkringsbolag som är lätta att ha att göra med. WaterCircles har bra täckning med allriskförsäkring, stöldförsäkring och vagnskadegaranti för Ford.

Svedea

Betyg: 4.5/5

Svedea är en mycket omtyckt försäkringsgivare och har bra erbjudande för att försäkra Ford. Svedeas bästa egenskaper är deras kundservice och XL-paket. XL-paketet är ett tillägg till både hel- och halvförsäkringen och ger bland annat tillgång till likvärdig hyrbil och tar även bort självrisken för vissa olyckstyper.

Aktsam

Betyg: 4.0/5

Aktsam är en mindre försäkringsgivare men är enkla att ha att göra med och erbjuder mycket låga självrisker för olika händelser. Skadereglering är inga problem och kan oftast lösas direkt över telefon utan något strul. De har också en mycket fördelaktig bokningsrabatt online på 5 % för hela försäkringen.

Teckna vägassistansförsäkring

En vägassistansförsäkring är ett perfekt tillägg till din vanliga bilförsäkring. Med en vägassistansförsäkring kan du få trygg assistans och bärgning av din bil om du skulle fastna ute på vägarna. Vissa helförsäkringar kan ha assistansförsäkringar i paketet men de kan vara dyrare än en separat. Med en separat vägassistansförsäkring kan du lätt och billigt komplettera en trafikförsäkring eller halvförsäkring.

Kia- och andra bilförsäkringar

Letar du efter mer information om bilförsäkringar till andra märken har vi mer om dessa på sina egna undersidor. Läs mer om exempelvis Kiaförsäkring här.