Billig Volkswagen-bilförsäkring

Med en Golf eller någon annan Volkswagenmodell har du skaffat dig en tidlös klassiker men det är ett bilmärke som kan vara mycket dyr i reparation och då är det bäst att hålla sig trygg med en försäkring. Volkswagen bilförsäkring gick snabbt upp i pris för ett par år sedan men har nu varit stabil ett tag.

Försäkringar för Volkswagen

WaterCircles Volkswagen-bilförsäkring

Betyg: 4.9/5

Med en WaterCircles Volkswagenförsäkring kan du köra lugnt. Oavsett om du kör en Passat med familjen eller en Golf har du en bra bilförsäkring hos WaterCircles. Deras Volkswagen bilförsäkring täcker upp det mesta och vill du kan du teckna det mycket fördelaktiga superbils-tillägget som ger tillgång till olycksfallsersättning, miljöhyrbil och vägassistans. Möjligheterna och kombinationerna gör att du kan känna dig trygg på vägarna.

Safetown bilförsäkring

Betyg: 4.6/5

Safetown bilförsäkring har fått mycket bra betyg av Konsumenternas.se och kan erbjuda väl täckande försäkringar till riktigt bra priser. En av deras bästa tjänster är deras tilläggs-försäkring som ersätter parkeringsskador utan självrisk. De har också en grymt snabb kundservice. Självrisken hos Safetown är olika för olika olyckor men om flera skador inträffar samtidigt behöver du bara betala en självrisk.

Aktsam

Betyg: 4.0/5

Aktsam försäkring erbjuder mycket låga självrisker för olika händelser och är väldigt enkla att ha att göra med. De har en rabatt på 5 % vid teckning av försäkringen online som är en trevlig bonus. De är en mindre försäkringsgivare som är mycket måna om sina kunder. Deras försäkring gäller i de flesta länder i Europa automatiskt och du får ett internationellt försäkringsbevis att ha med på resan.

Vilken VW försäkring är bäst?

Om du köper en ny bil från Volkswagen levereras den allra oftast med en vagnskadegaranti från Volkswagen som gäller de första tre åren efter köp. Det gör att du bara behöver teckna en halvförsäkring och kan därmed spara några tusenlappar de första tre åren på din Volkswagenförsäkring.

Vagnskadegaranti eller vagnskadeförsäkring - skillnad

Skillnaden på vagnskadegaranti och en vagnskadeförsäkring är helt enkelt att vagnskadegarantin är inget du kan teckna själv och får du inte med en i köpet måste du i stället teckna en vagnskadeförsäkring. De täcker samma typer av skador och olyckor vilket betyder att så länge som du har en Volkswagen vagnskadegaranti på din bil behöver du bara teckna en halvförsäkring.